bia art textil

din pasiune pentru frumos
Bia Art Textil - despre noi

despre noi

'Bia Art Textil' este o experimentată societate de confecții textile, înființată în 2016, care are ca obiect principal de activitate crearea de lenjerii de pat, perdele, draperii, fețe de masă, etc ... a oricărui articol textil destinat domeniului HoReCa precum și articole decorative din țesături naturale.

Suntem o echipă de oameni entuziaști, ambițioși și pasionați care își propune să realizeze produse deosebite la un înalt standard de calitate. Experiența de peste un deceniu într-o firmă a unei renumite mărci internaționale de îmbrăcăminte de lux reprezintă un atu pentru noi și o garanție a lucrului bine făcut pentru partenerii noștri.

Cea mai mare satisfacție a noastră o reprezintă mesajele de mulțumire ale clienților când produsele noastre corespund întru totul așteptărilor  lor.    

Ambiția noastră este să putem oferi clienților noștri toate articolele textile necesare dotării unui hotel, a unei pensiuni, a unui restaurant sau a unei locații 'airbnb'. Acordăm o atenție deosebită calității materialelor folosite, ne alegem cu cea mai mare grijă și strictețe furnizorii de tesături, confecționăm cu maximă atenție respectând cele mai înalte criterii de calitate și ne străduim ca oferta noastră să corespundă întru totul dorințelor clienților noștri.

Materialele noastre 'de suflet' sunt cele din fibre naturale – bumbac 100% și in 100% - dar folosim de asemenea și țesături din bumbac și poliester (în diverse procente) în scopul îmbunătățirii anumitor proprietăți: aspect, tușeu, rezistență spotită la uzură, spălare la temperaturi înalte, călcare facilă, multiple posibilități de depătare.

Produse recomandate

Pentru o impresie deosebită
Săculeți cu lână și lavandă
Săculeți cu lână și lavandă Detalii
Draperii
Draperii Detalii
Lenjerii damasc
Lenjerii damasc Detalii
Față de masă jacquard
Față de masă jacquard Detalii
Perdele voal
Perdele voal Detalii