bia art textil

Modul nostru de lucru

Având o experiență de peste 20 ani în domeniul confecțiilor textile, lucrând pentru mărci de renume cu standarde de calitate foarte ridicate, ne folosim întreaga pricepere și dăruire pentru a putea face față exigențelor clienților noștri. 

  • Așezați în jurul mesei, la o cafeluță, încercăm să descoasem clientul și să aflăm toate detaliile despre ce anume își dorește.
  • Odată în posesia acestor informații începem să căutăm printre mostrarele noastre cele mai potrivite materiale, atât ca textură cât și ca paletă coloristică, și să venim cu propuneri în ceea ce privește tehnologia de realizare a produselor respective.
  • Pentru a avea o imagine cât mai sugestivă a ceea ce va rezulta în final, putem oferi clientului și o mostră din produsele respective.
  • Odată definitivată comanda echipa Bia Art Textil se mobilizează pentru realizarea acesteia în cel mai scurt timp dar și cu o atenție deosebită acordată tuturor detaliilor. Toate eforturile noastre sunt concentrate în scopul finalizării la timp a comenzilor și respectării celor mai înalte standarde de calitate.  
Bia Art Textil - despre noi

Ne asumăm întreaga responsabilitate pentru calitatea materiei prime, pentru calitatea execuției și pentru stabilitatea dimensională a produselor!

Produse recomandate

Pentru o impresie deosebită
Săculeți cu lână și lavandă
Săculeți cu lână și lavandă Detalii
Draperii
Draperii Detalii
Lenjerii damasc
Lenjerii damasc Detalii
Față de masă jacquard
Față de masă jacquard Detalii
Perdele voal
Perdele voal Detalii