Garderobă HoReCa

Pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri, realizate de către noi  sau în colaborare cu parteneri de încredere, avem posibilitatea să propunem o gamă largă de produse de îmbrăcăminte 'de lucru' specifică domeniului HoReCa. Pentru tot personalul care deservește un hotel, o pensiune, un centru wellness sau spa putem oferi un echipament elegant, confortabil și adaptat fiecărei categorii de personal.

Astfel, propunerea noastră include:  

  • şorţuri clasice pentru ospătari, barmani dar și șorțuri din materiale colorate și cu imprimeuri pentru pensiuni agro-turistice; de asemenea, vestele pentru ospătari nu lipsesc din această ofertă
  • tunici și pantaloni pentru bucătari
  • tricouri și cămăși pentru personalul de la recepție, din zona SPA sau personalul de la întreținere spații verzi

Recomandăm ca toate aceste produse să fie personalizate cu logo-ul firmei - printr-o broderie sau prin imprimare - pentru a crea o impresie deosebită a unei echipe unite și dedicate.

Caracteristici produse:

produse profesionale de calitate
eleganță și funcționalitate
rezistență sporită

Garderobă HoReCa

Lista produse
Șorțuri restaurant

Șorțurile pentru ospătari și barmani le confecționăm din tercot, într-o gamă diversificată de culori: pe lângă clasicul negru, dacă clientul nostru își dorește, le putem realiza și din alte culori - bleumarin, gri închis, vișiniu, etc ... 

Pentru această gategorie propunerea noastră constă în două modele de șorțuri: cu piept sau fără piept. Pentru șorțurile cu piept recomandăm varianta cu cordon trecut prin canale laterale ale pieptului care permite și un reglaj pe înălțime al șorțului.

Pentru a crea o impresie deosebită și a le scoate în evidență, o broderie cu logo-ul firmei le personalizează și le dă o notă de unicat.

Tunici bucătari

Pentru orice restaurant care se respectă imaginea bucătăriei este definitorie: o bucătărie curată, bine utilată și cu un personal îmbrăcat ireproșabil dă încredere clienților și, în strânsă legătură cu calitatea meniului, îi va determina pe aceștia să revină cu drag.

Tunicile pentru bucătari sunt produsele emblematice ale echipamentului personalului unei bucătării și reprezintă elementele 'de efect' dintr-o bucătărie. Ele sunt confecționate dintr-un material 65% PES și 35% bumbac iar culorile de bază sunt alb, negru sau gri.

În funcție de dorința clienților, tunicile de bucătari pot fi realizate cu maneci lungi sau scurte, cu sau fără buzunare, închidere cu butoni sau cu nasturi. 

Se recomandă spălarea tunicilor albe la 60°C dar pentru cele colorate temperatura de spălare nu trebuie să depășească 40°C.

 

 

Tricouri și cămăși personal administrativ

Pentru personalul administrativ, fie că vorbim de personalul de la recepție, ospătari, personalul care deservește zona de SPA sau personalul de la întreținere spații verzi venim cu o propunere interesantă de tricouri și cămăși elegante și confortabile.

Atât cămășile cât și tricourile pot fi realizate din materiale 100% bumbac sau din bumbac cu un mic procent de elastan (3 - 5%). Culorile specifice domeniului HoReCa pentru acest gen de produse sunt negru, alb, albastru deschis, gri închis sau vișiniu dar pot fi alese și alte culori mai speciale. Cămășile, indiferent că sunt de damă sau de bărbați, pot fi realizate în varianta cu mănecă lungă sau scurtă.

Întrucât aceste produse vor fi purtate de majoritatea angajaților iar aceștia vor fi prezenți în aproape toate locurile respectivei locații, se recomandă personalizarea tuturor acestor produse cu o broderie cu logo-ul firmei.