Termeni și condiții

        Accesarea și folosirea acestui site implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor. 

        Paginile site-ului www.biaart.ro sunt protejate de legea drepturilor de autor. Orice reproducere, adaptare, procesare în alte media se bucură de copyright. Orice utilizare parțială sau totală a informațiilor și imaginilor prezentate pe acest site se poate face doar cu acordul prealabil în scris din partea SC BIA ART TEXTIL SRL. Utilizarea neautorizată a informațiilor și/sau imaginilor site-ului este interzisă și constituie încălcare a legii dreptului de autor și a altor legi ale proprietății intelectuale.   

        Site-ul www.biaart.ro este un website de prezentare a produselor și serviciilor oferite de către SC BIA ART TEXTIL SRL. Toate informațiile disponibile pe acest site se doresc a fi cât mai corecte și exacte și sunt în concordanță cu cunoștințele și convingerile noastre. Dorim să vă prezentăm cu maximă corectitudine și acuratețe informații despre caracteristicile produselor și serviciilor noastre dar este posibil să apară , involuntar, și unele inadvertențe în cadrul acestor informații. Produsele prezentate pe site sunt exemple ale produselor pe care SC BIA ART TEXTIL SRL le realizează iar imaginile folosite au scop de prezentare. Culorile produselor care apar pe site pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

        Paginile site-ului www.biaart.o conțin linkuri către alte website-uri care sunt administrate de terțe părți și ale căror conținuturi nu sunt cunoscute de către SC BIA ART TEXTIL SRL. Site-ul nostru permite doar accesul către aceste site-uri dar nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul acestora. Nu ne identificăm cu niciun fel de conținut de pe paginile de web ale terțelor părți. Drept urmare nu ne asumăm nicio răspundere nici pentu încălcările prevederilor legale sau pentru încălcările drepturilor unor terțe părți. Administratorii site-urilor la care se ajunge prin redirecționarea de pe site-ul nostru sunt exclusiv răspunzători pentru conținutul paginilor respective.

        www.biaart.ro nu își asumă responsabilitatea pentru nicio încălcare a legii drepturilor de autor , a legii mărcilor sau a drepturilor proprietății intelectuale care se poate produce pe o pagină accesată printr-un hyperlink.

        www.biaart.ro se angajează să depună toate eforturile pentru protejarea site-ului împotriva virușilor însă nu poate garanta protecție totală și efectivă împotriva acestora. Drept urmare recomandăm o atenție deosebită în privința potecției împotriva virușilor înainte de descărcarea de date și informații de pe site. 

        Prin folosirea site-ului www.biaart.ro utilizatoul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna 'Termeni și condiții' de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și SC BIA ART TEXTIL SRL. În cazul unor eventuale conflicte între SC BIA ART TEXTIL SRL  și utilizatori se va încerca mai întâi soluționarea acestora pe cale amiabilă. Dacă acest lucu nu este posibil conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

        Societatea SC BIA ART TEXTIL SRL își rezervă dreptul de a efectua modificări ale acestor prevederi precum și modificări ale structurii și conținutului site-ului www.biaart.ro, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor în acest sens. Societatea SC BIA ART TEXTIL SRL  nu va putea fi făcută responsabilă pentu eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, updatări, etc ... 

 

 

Categorii produse

Produsele noastre, dintr-o privire
Lenjerii de pat

Lenjerii de pat

Lenjerii de pat de o calitate superioară pentru domeniul HoReCa - hoteluri și pensiuni. De asemenea, o gamă foarte variată și de lenjerii imprimate atât pentru adulți cât și pentru cei mici.

Vezi mai multe detalii »
Perdele si draperii

Perdele si draperii

'NO LIMITS' în privința combinațiilor dintre perdele, draperii și ambientul camerei, al restaurantului sau pub-ului; lăsați imaginația să zburde în voie, posibilitățile sunt nelimitate și efectele pot fi uimitoare!

Vezi mai multe detalii »
Fețe de masă, traverse, naproane

Fețe de masă, traverse, naproane

Pentru un ambient deosebit, pentru o notă aparte și o atmosferă adecvată oricărui eveniment și oricărui moment al zilei.

Vezi mai multe detalii »
Perne, perne deco, runnere

Perne, perne deco, runnere

Pentru un confort sporit, un somn odihnitor dar și o eleganță și un 'chic' aparte.

Vezi mai multe detalii »
Prosoape si halate de baie

Prosoape si halate de baie

Prosoape de un alb imaculat, super absorbante și rezistente și halate de baie pufoase și confortabile.

Vezi mai multe detalii »
Garderobă HoReCa

Garderobă HoReCa

Pentru o ținută de lucru aparte, deosebită și adecvată oricărei categorii din domeniul 'HoReCa'.

Vezi mai multe detalii »
Lenjerii pentru clinici si spitale

Lenjerii pentru clinici si spitale

Lenjerii din materiale speciale 'hospital' cu durabilitate ridicată și condiții speciale de curățare și întreținere.

Vezi mai multe detalii »
'De suflet'

'De suflet'

Un strop de desfătare și fericire în viața de zi cu zi; un moment de încântare a sufletului și de reverie pentru 'încărcarea bateriilor'!

Vezi mai multe detalii »

Produse recomandate

Pentru o impresie deosebită
Săculeți cu lână și lavandă
Săculeți cu lână și lavandă Detalii
Draperii
Draperii Detalii
Lenjerii damasc
Lenjerii damasc Detalii
Față de masă jacquard
Față de masă jacquard Detalii
Perdele voal
Perdele voal Detalii